Nobel Ballum in Koffie Top 100

BALLUM – “De jury’s van de verschillende Top 100’s van Misset Horeca pakken graag de boot naar Ameland.” Zo begint het artikeltje van Misset Horeca.

Nobel staat in de Terras Top 100 (op nummer 22) en het café staat in de Café Top 100 (op de 29e plaats). Nu Nobel ook die Koffie Top 100 heeft gehaald, staat het in drie verschillende Top 100 categorieën. En dat is een bijzondere prestatie.

Misset Horeca over de koffie van Nobel: “De lungo is prima, met de voor Illy kenmerkende krachtige smaak met veel bitter. In de espresso herkennen we diezelfde bitters, al is de balans beter en komen ook frisse tonen door. In de cappuccino is dat bittertje in ieder geval zeer aangenaam, en mooi in balans met de zoete, romige melk. Schuimstructuur en temperatuur zijn dik in orde, het hartje is zeer strak geschonken. Barista Daphne straalt uit dat ze lol heeft in haar werk. De Faema E71 staat er net een maand en is door de barista’s Belle genoemd – ‘mooi’ in het Italiaans.”

Een koffie kost bij Nobel €2,50, voor een espresso leg je ook €2,50 neer en een cappuccino doet €2,70.

lees hier meer over Koffie

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *