Nieuwsbrief van AH van juni 2019

HOLLUM – Op de website van Amelander Historie leest u historische artikelen, ziet u oude foto’s en kunt u genealogische gegevens raadplegen. Amelander Historie is het platform van stichting ‘De Ouwe Pôlle Ameland’ en maakt het rijke Amelander verleden voor een breed publiek toegankelijk.

In de Nieuwsbrief van juni staan berichten over Ameland, zoals een bijzonder museumstuk uit de collectie van de Amelander Musea, Amelanders bewapend tegen zeerovers, hoe staat het Amelands ervoor en gekaapte brieven van Amelander zeelieden online. Verder hebben de Amelander musea bijzondere kunstwerken van Ameland gekocht en molen de Phenix draait weer! En nog veel meer nieuws en verhalen. U kunt zich kosteloos op de nieuwsbrief abonneren.

lees hier de Nieuwsbrief van AH vol historisch nieuws en abonneer u zonder kosten

voor actualiteiten van Ameland kunt u zich ook kosteloos abonneren op de Nieuwsbrief van PA door onderaan deze pagina in de blauwe balk uw naam en e-mailadres in te tikken

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *