Nieuwsbrief van AH juni 2017

HOLLUM – De nieuwsbrief van Amelander Historie juni 2017 is uit. 

Op de website van Amelander Historie leest u historische artikelen, ziet u oude foto’s en kunt u genealogische gegevensraadplegen. Amelander Historie maakt het rijke Amelander verleden voor een breed publiek toegankelijk. 

In de nieuwsbrief Amelander Historie van juni leest u over de première van de 3D-film van het Camminghaslot, over de opening van de tentoonstelling van Sophia van Vervou en Wytze van Cammingha in museum Martena in Franeker. Sophia en Wytze zijn de Friese Marten en Oopjen. Unieke voorwerpen van dit steenrijke Amelander echtpaar kunt u deze zomer in het echt zien. Verder leest u over een oude Amelander veteraan die een mobilisatiekruis postuum heeft toegewezen gekregen en over de recente foto's die aan de beeldbank zijn toegevoegd. 

Abonneren op de AH-nieuwsbrief is kosteloos.

lees hier de Nieuwsbrief van AH vol historisch nieuws en abonneer u zonder kosten

voor actaliteiten van Ameland kunt u zich kosteloos abonneren op de Nieuwsbrief van PA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *