Nieuwsbrief Amelander Historie juni 2021

HOLLUM – Op de website van Amelander Historie leest u historische artikelen, ziet u oude foto’s en kunt u genealogische gegevens raadplegen. Amelander Historie is het platform van stichting ‘De Ouwe Pôlle Ameland’ en maakt het rijke Amelander verleden voor een breed publiek toegankelijk.

In de Nieuwsbrief van juni staan berichten over Ameland, zoals over 100 jaar het Vennoot op Oost-Ameland, een interview met de nieuwe directeur William Beijaard en de nieuwste Pôllepraat. Verder een bijzonder verhaal over de een vluchtpoging vanaf de Engelsmanplaat in 1944, meer dan 30 dorpsverhaaltjes van Oost-Ameland en een archiefschat over een besmettelijke ziekte. Moesten de Amelanders in quarantaine op het Oerd? En nog veel meer nieuws en verhalen. U kunt zich kosteloos op de nieuwsbrief abonneren.

lees hier de Nieuwsbrief van AH vol historisch nieuws en abonneer u zonder kosten

voor actualiteiten van Ameland kunt u zich kosteloos abonneren op de Nieuwsbrief van PA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *