Nieuws uit de Plaats van 11 januari tot 15 januari

HOLLUM – De Plaats tijdens de lockdown. Tot en met 19 januari gaan de gebruikelijke activiteiten in De Plaats niet door. Hiertoe heeft de pioniersplek besloten naar aanleiding van de persconferentie op 14 december. "Het aantal besmettingen blijft hoog en we hopen dat dit snel weer afneemt," zegt pionier predikant Sijbrand Alblas. "Omwille van de liefde voor elkaar dragen ook wij hier ons steentje aan bij."

Alblas: "Tevens deed onze minister-president een oproep aan buurthuizen om open te blijven voor de kwetsbare doelgroepen. Dezelfde liefde die ons ertoe aanzet ons geplande programma niet door te laten gaan, roept ons ook op om nu naar elkaar om te zien. Met de gemeente Ameland hebben we overleg gehad over hoe dit vorm gegeven kan worden. Hieronder ziet u ons programma voor de komende periode."

Inloopmomenten

De Plaats is open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. "Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!"

Maandag van 14.30 uur – 16.30 uur

Dinsdag van 9.30 uur – 11.00 uur

Woensdag van 14.30 uur – 16.00 uur

Vrijdag van 9.30 uur – 11.00 uur

Tijdens de openingstijden in de maand december kunnen nog goederen voor de voedselbank worden afgeleverd.

Muziek die je raakt

Dinsdag 12 januari om 19.00 uur Muziek die je Raakt vanuit de HerewegKerk. Via YouTube kanaal Protestants Ameland en via kanaal 960/1960/2960 van Kabel Noord wordt dit uitgezonden. Op keyboard speelt Eeke Marees.

Verzoeknummers kunt u opgeven via info@deplaats-ameland.nl of telefonisch via 0519-252221

Zo kunnen we ook dit jaar samen muzikaal beginnen! U bent van harte welkom om mee te luisteren!

Rolstoelwandeling

Woensdag 13 januari Rolstoelwandeling 14.30 uur

Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken in De Plaats een kopje koffie of thee. Wilt u zich aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via info@deplaats-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *