Nieuws uit De Plaats

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Vrijdagavond 28 januari Rock Solid, van 19.00 uur tot 21.00 uur

Voor jeugd van de basisschool groep 7 en 8 en klas 1 van het VMBO

Zondag 30 januari Grote TalentenSpelmiddag

Heb jij zin in een spelletje? En hoeveel punten kun je scoren?

Zondag 30 januari is de grote TalentenSpelmiddag. We gaan zaklopen, boogschieten, een rondje op skippybal, ezeltje prik en nog veel meer spellen doen. Het is voor alle kinderen tot 12 jaar. Van 15.00 uur tot 15.30 uur kun je bij De Plaats een stempelkaart ophalen. Je loop dan met je eigen groepje langs verschillende tuinen waar de spellen klaarstaan. Neem dus gerust iemand mee! Samen ontdek je dat iedereen talenten heeft gekregen om anderen blij mee te maken!

We zien je zondag! En bekijk om in de stemming te komen alvast dit filmpje: Talenten spel middag op 30 januari – YouTube

Maandag 31 januari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 1 februari 'Sing-Inn' van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!

Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 2 februari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Vrijdag 4 februari de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land en de krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *