Nieuws uit De Plaats

Geplaatst op: 27 januari 2022 - Categorie: School & Vereniging

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Vrijdagavond 28 januari Rock Solid, van 19.00 uur tot 21.00 uur
Voor jeugd van de basisschool groep 7 en 8 en klas 1 van het VMBO

Zondag 30 januari Grote TalentenSpelmiddag
Heb jij zin in een spelletje? En hoeveel punten kun je scoren?
Zondag 30 januari is de grote TalentenSpelmiddag. We gaan zaklopen, boogschieten, een rondje op skippybal, ezeltje prik en nog veel meer spellen doen. Het is voor alle kinderen tot 12 jaar. Van 15.00 uur tot 15.30 uur kun je bij De Plaats een stempelkaart ophalen. Je loop dan met je eigen groepje langs verschillende tuinen waar de spellen klaarstaan. Neem dus gerust iemand mee! Samen ontdek je dat iedereen talenten heeft gekregen om anderen blij mee te maken!
We zien je zondag! En bekijk om in de stemming te komen alvast dit filmpje: Talenten spel middag op 30 januari - YouTube

Maandag 31 januari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 1 februari 'Sing-Inn' van 19.00 uur tot 20.00 uur
Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!
Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 2 februari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Vrijdag 4 februari de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur
Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land en de krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?