Nieuwjaarswens 2018

HOLLUM – Wensen kun je nooit genoeg. Met een kaart, met een digitale kaart of een wens op een website.

Op Vraag & Aanbod Ameland kunt u in de rubriek Mededelingen & Diversen gratis uw Nieuwjaarswens plaatsen. Uw wens is dan niet alleen op Ameland maar voor uw vrienden en familie overal op de wereld te lezen. Ook voor bedrijven zonder kosten. Uw familie, vrienden, eilandgenoten en clientèle alle goeds voor het nieuwe jaar toewensen is onbetaalbaar.

Persbureau Ameland zette er alvast een wens voor u allen op.

Hebt u anders nog spullen die u kwijt wilt? Plaats dan een rubriekadvertentie.

Particulieren adverteren gratis; professionele handelaren en bedrijven betalen een klein bedrag per rubriekadvertentie of 100 euro voor een heel jaar adverteren.

Organisaties die op welke manier dan ook adverteren op PA kunnen helemaal gratis gebruik maken van de service van V&AA en altijd hun reclames en mededelingen in een advertentietje plaatsen.

Huisjesverhuurders kunnen voor 35 euro voor een heel jaar met hun accommodatie en lastminutes adverteren. Huisjesverhuurders die anderszins adverteren op PA kunnen zonder extra kosten het hele jaar door gebruikmaken van V&AA.

Een advertentietje plaatsen kan hier.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *