Fletcher Hotelketen breidt uit

NIEUWEGEIN – Inntel Hotels Resort Zutphen is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 februari gaat zowel het vastgoed als de exploitatie naar Fletcher Hotels en gaat het hotel verder onder de naam Fletcher Resort-Hotel Zutphen.

Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Fletcher Resort-Hotel Zutphen is omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek en ligt nabij de Hanzestad Zutphen. Het luxe 4-sterren hotel beschikt over 67 kamers, 12 multifunctionele feest- en vergaderzalen, een sfeervol BBQ-Restaurant, een gezellige bar en een royaal terras met uitzicht op de vijver. Verder beschikt het hotel over een zwembad met sauna en solarium, een tennishal met 4 banen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. Daarnaast beschikt het hotel over 10 bowlingbanen, 4 squashbanen en een uitgebreide fitness.

Personeel

Fletcher Hotels neemt ook alle personeelsleden over van het hotel. De overname heeft voor het aanwezige personeel derhalve geen nadelige gevolgen. Zoals in elke overname neemt Fletcher Hotels ook bij deze overname alle rechten en plichten van alle personeelsleden over. Inmiddels is het gehele personeel ingelicht en is er zeer positief gereageerd.

Het hotel

Met de overname van zowel de exploitatie als het vastgoed van dit prachtige hotel staat Fletcher Hotels op 82 hotels. “Wij zijn zeer verheugd dat we dit hotel vanaf 1 februari mogen verwelkomen bij Fletcher Hotels. Het hotel is uitermate geschikt voor professionele tennis- en voetbalclubs. Vooral in deze markt is het hotel sterk. Juist omdat het hotel zich op een unieke locatie bevindt en beschikt over diverse faciliteiten zal het hotel een enorme verrijking zijn voor Fletcher Hotels.” aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 81 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zeven jaar op rij gekozen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’. Er zijn bijna 3500 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Met de overname staat het aantal Fletcher hotels op 82 hotels.

Ameland

Hotel Amelander Kaap in Hollum is een van de hotels die de Fletchervlag voert.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *