Nieuwe website VVV Ameland

NES – VVV Ameland presenteert haar website in een volledig nieuwe en frisse stijl. Directeur VVV Ameland, Cinto Prosperi: “ Onze site was aan vernieuwing toe en ik ben dan ook erg blij met deze nieuwe website die een stuk interactiever is en de bezoeker veel meer informatie biedt”.  Naast de verschillende boekingsmogelijkheden voor een accommodatie op Ameland is bijvoorbeeld een interactieve kaart op de site toegevoegd. Hierop kan de internetbezoeker met één klik zien waar zich bijvoorbeeld een museum of hotel bevindt.  Ook is het nu mogelijk om reviews te plaatsen. Bezoekers  kunnen online aangeven hoeveel sterren ze bijvoorbeeld een accommodatie waard vinden.  De social media Facebook, YouTube, Hyves, Flickr, Vimeo en Twitter zijn geïntegreerd in de nieuwe site.

Zeer binnenkort gaat ook de nieuwe Duitse website de lucht in en wordt de mobiele website gelanceerd.  VVV Ameland is met een ‘flitsende’ foto actie gestart. Wie maakt de mooiste foto van Ameland in de categorieën actief, rust en natuur! Iedereen kan meedoen door foto's van Ameland in te zenden naar vvvameland.nl. In alle categorieën zijn prachtige prijzen beschikbaar gesteld en de foto met de meeste stemmen overall wint de flitsende foto actie hoofdprijs.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *