Nieuwe natuurgids

 BEETSTERZWAAG – It Fryske Gea geeft een nieuwe natuurgids uit met de titel: “Ontdek de Friese natuur / Untdek de Fryske natoer”. De natuurvereniging beheert in Fryslân achtenvijftig verschillende natuurgebieden – met een totale oppervlakte van ruim 20.000 hectare – verspreid over de hele provincie.

Deze nieuwe natuurgids, die wordt uitgegeven ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van de vereniging, bevat meer dan 220 pagina’s uitgebreide informatie over alle natuurterreinen, inclusief de bereikbaarheid, de recreatiemogelijkheden, Friese namen, etc. Het is een handige gids voor iedere natuurliefhebber. Met duidelijke terreinkaartjes, praktische informatie, ruime aandacht voor de natuurwaarden, veel mooie foto’s en een logische indeling van de terreinen waardoor snel de gewenste informatie gevonden kan worden. Met deze nieuwe gids “Ontdek de Friese natuur” wil It Fryske Gea iedereen een stimulans geven om te gaan genieten van de veelzijdige Friese natuur.

Deze nieuwe, unieke uitgave is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het ANWB-Fonds, Je Maintiendrai Fonds, de Stichting Ynnatura, De Friesland Zorgverzekeraar en de Nationale Postcode Loterij. De natuurgids is niet in de winkel te koop. Alle 22.000 leden en toekomstige leden van It Fryske Gea krijgen de komende periode een exemplaar van de natuurgids toegezonden.

>>> lees hier over nog meer boeken over het Waddengebied en Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *