Nieuwe directeur Zeehondencrèche

PIETERBUREN – Zeehondencrèche Lenie ’t Hart in Pieterburen heeft vanaf 1 februari een nieuwe operationeel directeur: Jeanette Strating uit Groningen. Zij volgt Daniëlla van Gennep op, die als fondsenwerver aan de Zeehondencrèche verbonden blijft.

Jeanette Strating heeft ruime managementervaring en is zeer gemotiveerd om de dagelijkse leiding van de organisatie op zich te nemen.

Met de komst van Jeanette Strating kan oprichter Lenie 't Hart zich meer richten op haar rol als boegbeeld. ‘t Hart: “Ik heb het volste vertrouwen dat Jeanette Strating de Zeehondencrèche goed zal runnen. Dan kan ik me meer bezighouden met mijn ambassadeursrol: in Nederland en in het buitenland onze filosofie uitdragen, dat je een hulpbehoevend dier niet aan zijn lot overlaat.” Samen met de voorzitter van de Raad van Toezicht, Ton aan de Stegge, wil ’t Hart er door PR en fondsenwerving voor zorgen dat de toekomst van de Zeehondencrèche gewaarborgd wordt. Dat is nodig, zegt ze, want de Zeehondencrèche heeft geen reserves en de opvang van steeds meer doodzieke zeehonden kost nu eenmaal veel geld.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *