Nieuw reisbureau op Ameland

BUREN – Sander en Ilse Kiewied – Oenema zijn op Ameland een reisbureau gestart met de naam Ameland Reizen. Enkele jaren geleden namen ze de 55+ reizen naar Ameland over, maar daar bleek de groei uit te zijn. De huidige 55 plusser heeft aanmerkelijk minder behoefte aan een compleet georganiseerde vakantie. De zelfstandigheid van de tegenwoordige generatie 55 plussers luidde het einde van deze georganiseerde reizen in. 

Sander en Ilse Kiewied gooien het over een andere boeg: "Gezien onze ruime ervaringen met reizen en actuele kennis op het gebied van internetmarketing, website en social media willen we een doorstart maken." De database van de 55+ reizen en duizenden nieuwe emailadressen van Ameland bezoekers zij het begin van een online reisbureau naar Ameland.

Ameland Reizen biedt een platform voor accommodaties op Ameland en een website waar potentiële bezoekers hun vakantieverblijf kunnen vinden.

Ameland Reizen is in april de Website van de Maand.

Bekijk hem hier alvast.

Ameland Reizen staat ook op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele website ameland-actueel.nl die op een fantastische wijze door alle types smartphones te raadplegen is. Hieronder staat een foto waarop te zien is hoe Ameland Reizen op de app gepresenteerd wordt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *