Nieuw jong creatief bedrijf op Ameland

BUREN – Vanaf januari is Ameland een nieuw, jong maar vooral creatief bedrijf rijker. Het gaat om Carina Metz Coaching. Met haar bedrijf wil ze Ameland creatief op de kaart zetten door onder meer maatschappelijke en culturele projecten.
“Ideeën genoeg! Nu nog de aanpak en uitwerking. Ik weet dat er vele creatieve mensen op Ameland zijn en dat deze mensen wel ‘iets’ willen maar niemand die ’t aanpakt. Deze rol wil ik graag vervullen,” aldus de enthousiaste jonge onderneemster Carina Metz. Met haar diploma van Artiest Muziek, met een uitstroom naar Dans en Drama, op zak is deze dame zeer gemotiveerd en heeft ze een aantal plannen in de kast liggen die ze dolgraag wil uitwerken. Hiervoor vraagt ze natuurlijk wel de medewerking van de Amelanders zelf. Dus zing, dans, of acteer je graag dan kun je met je creativiteit bij haar terecht.

Naast deze manier van omgang met de disciplines is ze ook in staat om dit te gebruiken als expressiemiddel op therapeutische basis. Denk hierbij aan creatieve therapie. Ze heeft deze studie nog kort gevolgd, maar kwam er al gauw achter dat het studeren niet voor haar is weggelegd. “Het lag niet aan de studie, maar ik miste het werken met mensen en de disciplines te veel. Uiteindelijk kun je een mens ook niet uit een boekje halen, iedereen is anders en heeft met ieders problematiek z’n eigen aanpak nodig. Ik merk dat mensen zich niet altijd evengoed als zichzelf of door middel van praten kunnen uiten. Dan bieden beweging, drama of muziek een goed alternatief.”
Carina Metz Coaching is een nieuwe creatieve aanwinst voor Ameland.

>>> de website van Carina Metz is te vinden op de Links-pagina via de C van Carina, of klik op de beeldadvertentie

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *