Nieuw hoofdstuk aan geschiedenis Ridder & de Vries

NES – De geschiedenis van transportbedrijf Ridder & de Vries kan een nieuw hoofdstuk bijschrijven. Na de fusie van Ridder Transporten met de Vries Transporten in 2010 zet Ridder Transporten de onderneming alleen voort. Jurrian de Vries verlaat de vof Ridder & de Vries Transporten en slaat een nieuwe weg in met de verhuur van zakelijk vastgoed.

De directie van het transportbedrijf Ridder & de Vries bestaat uit Jitze en Jacqueline Ridder op Ameland en Marten en Jeanette Ridder op Schiermonnikoog.

Ridder & de Vries Transporten heeft een vestiging op Ameland, Achterdijken 20 en een vestiging op Schiermonnikoog, Veerweg 6-8. Naast deze vestigingen is er een distributiecentrum in Holwerd, Landswelvaren 11 en een gezamenlijk distributiecentrum met Transport Service Terschelling in Leeuwarden. Ridder & de Vries Transporten vervoert dagelijks transporten van goederen van en naar Ameland en Schiermonnikoog.

Door de verscheidenheid aan goederen en materialen die naar en van de eilanden gaan, hebben zij zich kunnen specialiseren in de volgende activiteiten: Koel- en vriestransport, pakketten en stukgoederen, bouwmaterialen, afvalstoffen, gevaarlijke stoffen, verhuizingen, bulktransport, silotransport, trucking, autolaadkraan en speciaal transport. Op Schiermonnikoog kan het bedrijf hier ook nog de tak grondverzet aan toevoegen.

De naam Ridder is al meer dan anderhalve eeuw, sinds 1850, verbonden aan goederentransport en personenvervoer. Het bedrijf is sindsdien van vader op zoon over gegaan tot het moderne transportbedrijf van vandaag de dag.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *