Website van de Maand mei 2017

Geplaatst op: 01 mei 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

FA - WvdM mei 2017FA - WvdM mei 2017

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand mei is de website van
Forum Ameland Website van de Maand.

Ameland heeft een nieuw Forum Ameland, waar Amelanders en Amelandliefhebbers hun meningen en reacties op kwijt kunnen. Jacob Roep van Amelander Historie zette hem op. Het is een Amelander bundeling van alle reacties die je overal op Facebook en andere social media kunt tegenkomen. Wie een reactie wil oplaatsen kan een accountje aanmaken en dan de reactie plaatsen. Inloggen kan ook met Twitter of Facebook.

Niet alleen is het een bundeling van van alles dat met Ameland van doen heeft, ook vormt het in de loop der tijd een archief met onderwerpen en reacties die op de website blijven staan en vindbaar zijn in rubrieken. Dat is het grote verschil met het vluchtige medium van Facebook. Daar verdwijnen de posts in de diepte en worden ze naar verloop van tijd praktisch onvindbaar.

Jacob Roep is de drijvende kracht achter Amelander Historie. Hij vergeet daarbij niet om verbinding te zoeken met anderen. Zo werkt hij samen met de Amelander Musea en met Persbureau Ameland.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010)
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?