Nieuw glossy magazine ‘Ameland in Zicht’

NES – Begin juni verschijnt het eerste exemplaar van Ameland in Zicht. Het 64 pagina's tellende glossy magazine is een initiatief van ondernemer Henk Huizinga van Het Baken en Boerenbont en wordt uitgegeven door SengMedia. Ameland in Zicht verschijnt vier keer per jaar.

Verwennerij

In het eigentijdse, modern vormgegeven magazine komen vele facetten van het vierde waddeneiland aan bod. Ameland in Zicht gaat verder dan het presenteren van de algemene toeristische where to go's. Niet alleen gezinnen en sporters vinden hun heil op Ameland. Het eiland is er voor de echte levensgenieters en biedt een variëteit aan luxe en verwennerij. Ameland moet je beleven.

Beleving

Die beleving wordt in het magazine overgebracht met sprekende foto's en teksten. Ameland in Zicht laat zien dat het waddeneiland alles te bieden heeft voor levensgenieters, zonder de prachtige natuur uit het oog te verliezen.

Feestelijke presentatie

8 juni wordt Ameland in Zicht op feestelijk gepresenteerd bij Dranck- & Speijslokael Boerenbont, Strandweg 50 Nes.

Datum en tijd worden via de sociale en reguliere media bekendgemaakt.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *