Nieuw: Forum Ameland

HOLLUM – Ameland heeft een nieuw Forum Ameland, waar Amelanders en Amelandliefhebbers hun meningen en reacties op kwijt kunnen. Jacob Roep van Amelander Historie zette hem afgelopen weken op. Het is een Amelander bundeling van alle reacties die je overal op Facebook en andere social media kunt tegenkomen.

Niet alleen is het een bundeling van van alles dat met Ameland van doen heeft, ook vormt het in de loop der tijd een archief met onderwerpen en reacties die op de website blijven staan en vindbaar zijn in rubrieken. Dat is het grote verschil met het vluchtige medium van Facebook. Daar verdwijnen de posts in de diepte en worden ze naar verloop van tijd praktisch onvindbaar.

Jacob Roep is de drijvende kracht achter Amelander Historie. Hij vergeet daarbij niet om verbinding te zoeken met anderen. Zo werkt hij samen met de Amelander Musea en met Persbureau Ameland.

Wie bij wil dragen aan Forum Ameland kan een account aanmaken en posten.

Forum Ameland is via deze link te vinden.

⇒ Het blog Ameland Forum, het blog van PA, waar onder meer de poll over het beeld van Hidde Kat op werd geplaatst, gaat met de opening van Forum Ameland in ruste.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *