Nieuw: Ameland Journaal

HOLLUM – Video Ameland en Persbureau Ameland bundelen de krachten. Is er nieuws dat een journaal met bewegende beelden verdient, dan kunnen Yehudi Arnold van Video Ameland en Jeanet de Jong van Persbureau Ameland een Ameland Journaal samenstellen. De eerste proefversie is gepubliceerd op 25 november. Het journaal ondersteunt het redactionele artikel en de foto’s.

Tips en boodschap
Hebt u tips die een Ameland Journaal verdienen dan kunt u dat aan Video Ameland of Persbureau Ameland laten weten.
Video Ameland kan tevens reclameboodschappen maken die op diverse plekken gepubliceerd kunnen worden. Op uw eigen site bijvoorbeeld en op de veel bekeken nieuwssite van Persbureau Ameland.
 
Snelle beslissers aanbieding
Video Ameland komt met een grandioze aanbieding: de eerste tien aanmelders voor een video reclameboodschap van maximaal 4 minuten betalen niet € 400,– maar € 250,–.

Reclame
Publicatie van de videoboodschap op de Ameland Nieuwssite van Persbureau Ameland, waar honderden mensen dagelijks een kijkje nemen, kost € 75,–, inclusief een redactioneel artikel van 100 woorden. Voor de eerste tien aanmeldingen is dit gratis. De videoboodschap blijft een jaar lang op de website staan in de rubriek Bedrijvigheid op Ameland, aan te klikken via de Thuus-pagina. Voor banner adverteerders die een banneradvertentie voor een jaar of langer hebben besproken is publicatie van de videoboodschap gratis.

Video Ameland
Voor alle mogelijkheden van het presenteren van uw souvenirwinkel of visrestaurant kunt u contact opnemen met Video Ameland.
Voor adverteren op de website vol Ameland nieuws kunt u contact opnemen met Persbureau Ameland.

>>> kijk hier voor het eerste Ameland Journaal van 25-11-09

>>> de website van Video Ameland is te vinden via de Links-pagina onder de V van Video

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *