Niemand positief op Ameland

HOLLUM – Vandaag, woensdag 17 november, testte op Ameland niemand positief op de coronatest, terwijl landelijk 20.829 positieve coronatests werden geteld, het hoogste aantal tot nu toe. Bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) werden dinsdag iets meer dan 20.000 positieve tests gemeld. Afgelopen week registreerde het RIVM 118.672 positieve uitslagen. Het aantal mensen met een positieve coronatest is bijna anderhalf keer zoveel als in de week ervoor. Het daggemiddelde is bijna 17.000 en ook dat is een nieuw record.

Nul

Corona slaat wild om zich heen in de grote steden. Ameland scoorde vandaag bijzonder goed door de nul te houden en ook op Schiermonnikoog en in Rozendaal werd geen positieve test gemeld.

Vier

Afgelopen week zijn er op Ameland wel positieve test geregistreerd. Er kwamen 4 bij. Het totaal aantal sinds eind september 2020 ligt daarmee op 307.

Extra vaccinatieronde

Op 29 november is ook een extra vaccinatie mogelijkheid voor iedereen die nog niet gevaccineerd is.

 Lees er hier meer over.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *