Nicolette van Dam en Bas Smit op reis door Friesland

Geplaatst op: 24 mei 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

Nicolette van Dam en Bas Smit in Fryslân - Foto Merk Fryslân

LEEUWARDEN - Als onderdeel van het reisboek 'Nederland heeft Alles' brachten BN’ers Nicolette van Dam en Bas Smit op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei 2021 een bezoek aan Friesland. Merk Fryslân is één van de partners van het initiatief van het koppel en hielp bij het samenstellen van een veelzijdig programma, waarmee ze in slechts twee dagen veel bijzondere en mooie plekken in Friesland hebben bezocht.

Nederland heeft Alles
Met 'Nederland heeft Alles' nemen Bas en Nicolette hun volgers mee op reis door het verrassende Nederland en laten zo zien dat ons land een prachtige vakantiebestemming is. Via het Instagram account @Nederlandheeftalles (ruim 86.000 volgers) en de persoonlijke social mediakanalen van @Bassmit (861.000 volgers) en @Nicolettevandam1 (960.000 volgers) waren hun belevenissen de afgelopen periode te volgen. Afgelopen weekend was Friesland aan de beurt. Nicolette en Bas kijken beide enthousiast terug op hun bezoek. “Wat is Friesland een heerlijke provincie. Met z'n idyllische plekjes en waanzinnig mooie natuur. We komen snel terug!”, laat Nicolette via Instagram weten.

Veelzijdig bezoek aan Friesland
Tijdens de trip is de veelzijdigheid van Friesland te zien, op gebied van: cultuur, natuur en duurzaamheid. Bas en Nicolette startten hun programma in Nationaal Park Drents-Friese Wold. De reis bestond uit hoogtepunten als abseilen van de Bosbergtoren in het Drents-Friese Wold, wadlopen in het wondere Waddenlandschap bij Wierum, brood bakken bij Mevrouw de Molenaar in Witmarsum, het bezichtigen van de 11fountains in IJlst en Harlingen en het ontdekken van Leeuwarden. Tussendoor genoot het koppel van Friese lekkernijen van verschillende lokale ondernemers. Ook maakten ze kennis met de Friese taal.

Vakantieboek
Nu de ontdekkingsreis door eigen land bijna ten einde is gekomen, worden de mooie unieke plekken gebundeld in een vakantieboek. De content in het boek is gevormd aan de hand van ervaringen van Bas & Nicolette met behulp van tips van volgers en de input van NBTC en haar partners, waaronder Merk Fryslân. Het boek zal rond de start van de zomervakantie, in juli 2021 uitgebracht worden.

Over Merk Fryslân
Vanuit een overkoepelende visie geeft Merk Fryslân, in opdracht van de Provincie Fryslân, invulling aan de marketing en promotie voor Friesland en de Waddeneilanden.
Merk Fryslân

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?