Ameland Huuskes

Geplaatst op: 24 mei 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

Jasper Vaessen met een van de Ameland Huuskes

HOLLUM - Ameland Pers uitgeverij komt binnenkort met een serie bouwplaatjes van Ameland Huuskes. De eerste serie van negen gebouwen is bijna klaar. Jasper Vaessen uit Groningen is de ontwerper en tekenaar van de bouwplaatjes, Ameland Pers uitgeverij, de uitgeverspoot van Persbureau Ameland, geeft ze uit.

De eerste serie bestaat uit negen iconische gebouwen, uitgewerkt tot een bouwplaatje op A5 formaat. Voor de tweede serie zijn de voorbereidingen al gaande, want van alle dorpen zijn er huizen en bedrijven te over die geschikt zijn voor de enkele centimeters hoge modelletjes van karton. Vaessen heeft De Welvaart en De Zwaan al even als voorbeeld gebouwd; de ontwerpen zitten in de afwerkingsfase. Er worden nog details toegevoegd, waardoor ze een nog eigener uiterlijk krijgen.

De kaarten komen eind juni 2021 op de markt. Ze gaan € 3,-- per stuk kosten.
U kunt nu al de complete eerste serie van 9 bestellen. Wie voor 12 juni 2021 € 20,-- betaalt onder vermelding van Ameland Huuskes serie 1, krijgt de hele serie van 9 t.w.v. € 27,-- voor twee tientjes. Bestellen kan via dit e-mail adres, betalen gaat via een betaalverzoek/ Tikkie, dus zet je 06 nummer erbij.

Of maak € 20,00 over op IBAN NL03 RABO 0136 9369 38 (BIC RABONL2U) t.n.v. Persbureau Ameland en onder vermelding van Ameland Huuskes serie 1 + voor- en achternaam. De bestelde serie kan na 21 juni worden afgehaald op Westerlaan 8 in Hollum.

Verhuurders, bedrijven en particuliere huiseigenaren kunnen van hun pand een bouwplaatje laten maken. Neem voor meer informatie daarover contact op via de CONTACT-pagina

bekijk op het Ameland Boeken blog meer foto's 

dit project is opgenomen bij de crowdfunding projecten

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?