Nescafé genomineerd gezellgiste café

NES – Nescafé is genomineerd voor de titel van Gezelligste Café van de gemeente Ameland. Vanaf gisteren kan er worden gestemd.

Stemperiode

De verkiezing vindt plaats tot en met 13 april 2014 in iedere Nederlandse gemeente. De gemeentewinnaars uit de 1e ronde gaan door naar de Finaleronde die plaats vindt van 21 april tot en met 11 mei 2014. In de Finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel van het Gezelligste Café van Nederland. De Award Uitreiking voor de provinciale winnaars en het Leukste Café van Nederland vindt plaats op maandag 22 september om 17.00 uur tijdens de vakbeurs Horeca Inspiratie. Stemmen kan hier.

Waarom

Voor de deelnemende cafés biedt de verkiezing volop kansen op het verkrijgen van waardering van gasten, erkenning, positieve publiciteit en toenemende omzet bij het winnen van de titel. Deelname voor genomineerden en het uitbrengen van een zijn stem gratis. Met de verkiezing willen we waarde toevoegen en onderscheidend vermogen versterken voor de leukste cafés van Nederland. Zorg ook dat uw café de kansen die de verkiezing biedt optimaal kan benutten en nomineer nu uw café!

Waardering

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, service, prijs/kwaliteit-verhouding en gezelligheid (cijfers tussen 1-10). In iedere gemeente zijn er na 13 april 2014 twee winnaars: het café met het hoogste gemiddelde cijfer en het café met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook het zelfde café zijn, dan is dat de enige winnaar in de gemeente). Op deze manier maken kleine cafés net zoveel kans op de titel als grotere cafés. Er zijn wel minimaal 50 bevestigde stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de Finaleronde. Iedere stem moet per e-mail bevestigd worden, alleen bevestigde stemmen tellen mee.

Friesland

De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de Provincieronde (Finaleronde) gewoon mee. Wel mag iedereen die al in de Gemeenteronde heeft gestemd opnieuw zijn of haar stem uitbrengen in de Finaleronde. In de Finaleronde telt zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score voor 50% mee in de einduitslag.

– ook jouw bedrijvennieuws op de website van Persbureau Ameland? Neem via het contactformulier contact op en we gaan het regelen – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *