NCRV zoekt gezinnen

De NCRV zoekt gezinnen voor nieuw tv-programma       
HILVERSUM – Er zijn meer dan 2 miljoen gezinnen in Nederland. Met eigen regels, afspraken, omgangsvormen, humor en hobby’s. Presentator Jochem van Gelder gaat bij dertien verschillende gezinnen in heel Nederland langs, om te kijken hoe het er bij hen thuis aan toegaat. Hij brengt een hele dag met een gezin door en hoopt er zo achter te komen hoe het er reilt en zeilt. Wie is de baas? Wie kan het beste koken? Welke hobby’s hebben de kinderen? Ook gaat Jochem spelletjes doen met de gezinnen, waarbij er voor de kinderen zelfs nog iets te winnen valt.

Jochem van Gelder: “Niet alleen kleine praatjesmakers, maar hele gezinnen staan centraal in dit nieuwe programma. Ik verwacht vele verrassende en hilarische momenten mee te maken als ik op bezoek ga bij deze gezinnen. Kortom, ik heb er zin in!”

Maar voordat deze nieuwe tv-serie in januari 2009 van start kan gaan, zijn natuurlijk eerst gezinnen nodig die willen meedoen! Daarom zoekt de NCRV energieke gezinnen met een goed gevoel voor humor die wel van een spelletje houden. Zij maken kans om mee te doen en de hoofdrol te spelen in het nieuwe tv-programma: Welkom bij ons thuis! Voorwaarde voor deelname is dat het gezin uit minstens vier personen bestaat en de kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud zijn. Gezinnen kunnen zich opgeven door een mailtje met een beschrijving van het gezin en een foto te sturen naar: bijonsthuis@eyeworks.tv.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *