Natuurwerkdag met buitensporters

NES – Sportpromotie Ameland nodigt alle buitensporters uit om deel te nemen aan de Natuurwerkdag op 2 november. Dit is de uitnodiging:

"Beste buitensporters,

Ameland is een plek die uitnodigt om buiten te zijn, de natuur te beleven en daar te sporten. Dit doen we als bewoners, deelnemers aan (sport)evenementen en als toerist. De terreinbeheerders, Staatsbosbeheer, het Fryske Gea, het waterschap, Rijkswaterstaat en de Gemeente Ameland zijn zeer gastvrij hierin en het bestaande vergunningen- en gedoogbeleid maakt veel mogelijk.

Dit alles zorgt er wel voor dat de staat van de paden door natuurgebieden er niet beter op wordt en tot zorg leidt. Om als sporter wat terug te doen en elkaar te ontmoeten willen wij je uitnodigen om deel te nemen aan de Natuurwerkdag op 2 november van Staatsbosbeheer. Aanmelden doe je via deze link

Sportieve en natuur vriendelijke groeten,

Bestuur Sport Promotie Ameland'

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *