NashvilleTV is ‘Zender van de Maand’

DOKKUM – De nieuwe televisiezender NashvilleTV, die zich richt op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek, is de hele maand september gratis te ontvangen voor alle digitale abonnees van Kabelnoord. Als ‘Zender van de Maand’ is NashvilleTV tot 1 oktober te bekijken op het vaste kanaal 365. De muziekzender maakt bij Kabelnoord deel uit van het pluspakket ‘Avontuur’, dat te bestellen is via de website van de Friese televisieprovider.

NashvilleTV

NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord en biedt een 24-uurs programmering met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. Meer informatie is te vinden op nashvilletv.nl. Op deze website, die wordt gedeeld met internetradiostation en mediapartner Nashville FM, kan de liefhebber terecht voor onder meer het laatste countrynieuws, een concertagenda, een wekelijkse nieuwsbrief, recensies, programma-info en live radio- en tv-uitzendingen.

Muziekkiosk

NashvilleTV is onderdeel van het televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat naast NashvilleTV bestaat uit TV Oranje (muziek van eigen bodem) en SchlagerTV (Duitstalige muziek). MUZIEKKIOSK wordt technisch ondersteund door Basmedia in Steenwijk.

Kabelnoord

Kabelnoord voorziet circa 25.000 huishoudens in de gemeenten Ameland, Dantumadeel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Schiermonnikoog van radio en televisie. Kabelnoord heeft in Noordoost-Friesland een moderne infrastructuur aangelegd. De hoofdstructuur daarvan bestaat uit circa 700 kilometer glasvezelkabel, zelfs op de Waddeneilanden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *