Nacht van de Nacht op Ameland

HOLLUM – De Nacht van de Nacht is een jaarlijkse avondmanifestatie waar u kunt genieten van de schoonheid  van de donkere nacht. Iedereen wordt opgeroepen om tijdens deze nacht de lichten te doven.

>>> lees hier over de Nacht van de Nacht op Ameland

“Kom naar de Nacht van de Nacht 2012,” roept de Friese Milieufederatie op. “Om de schoonheid van de nacht daadwerkelijk te beleven is jong en oud van harte welkom tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdagavond 27 oktober. Op 15 locaties in Friesland zijn er activiteiten in de duisternis voor jong en oud. Op Ameland organiseren de Amelander musea drie activiteiten.

HerfstactieOp Ameland worden een Nacht van de Nacht activiteit aangeboden die bestaat uit drie onderdelen: 1. Luister naar het Duister, 2. Warming-up met Choco-cup, 3 Zicht op Licht.

Stem hier op de poll of Ja of Nee het licht op de torens en molens op Ameland wel wat minder kan.

Speelboerderij

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *