Muzikaal weekend in Herberg De Zwaan

HOLLUM – Herberg De Zwaan aan het Zwaneplein in Hollum heeft in het weekend van 23 en 24 oktober een Muzikaal Weekend met verschillende optredens.

Op vrijdagavond is er muziek van Jock the Box en Paul Martin, op zaterdagmiddag speelt Transatlantic Wadden Sessions en zaterdagavond zingt het jazzkoor Vocal Attraction.

Jock the Box en Paul Martin zijn Schot en Ier die samen muzikaal plezier maken. Ze spelen Iers en Schots repertoire en verder alles waar maar muziek in zit.

Transatlantic Wadden Sessions is een trio van Johan Dul, Jeanet de Jong en René Boerrigter. Ze spelen Iers en meer op gitaar, trekzak, mondharmonica en banjo.

Vocal Attraction is een Texelse zanggroep die in 2013 bijeen gebracht is door Mathieu Vulto. Ze zingen swingende close-harmony arrangementen.

Bekijk het affiche hieronder voor de tijden van optredens en hou anders de Facebookpagina van Herberg De Zwaan in de gaten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *