Muziek die je raakt via Youtube

HOLLUM – Alle activiteiten die in De Plaats gepland stonden gaan tot en met 19 januari niet door. Hiertoe hebben we besloten naar aanleiding van de persconferentie op 14 december. Wel sprak onze minister-president over buurthuizen die open blijven voor de kwetsbare doelgroepen. Juist in deze periode rond de kerst willen we hier graag gehoor aan geven. Met de gemeente Ameland hebben we overleg over hoe dit vorm gegeven kan worden.

Muziek die je raakt

Vanavond om 19.00 uur is de speciale kersteditie van Muziek die je Raakt. Via Youtubekanaal Protestants Ameland en via kanaal 960/1960/2960 van Kabel Noord wordt dit uitgezonden. De muzikale gasten zijn Eeke Marees, Johan Dul en Jelmer Kooistra. De techniek wordt verzorgd door Sjirk Klazema. Pionier predikant Sijbrand Alblas zal enkele woorden tot de luisteraars richten. Op dinsdag 22 december wordt het tweede deel uitgezonden. Alblas: "Zo kunnen we ook dit jaar samen toeleven naar kerst. U bent van harte welkom om mee te luisteren!"

Kerstspeurtocht

De kerstspeurtocht gaat in afgeslankte vorm door. Deze is op zondag 20 december van 15 uur tot 17 uur in het bos. Dit helaas zonder warme chocolademelk en figuranten. De Plaats zet de route uit zodat ieder gezin hem zelfstandig kan lopen. Daarbij is er geen onderling contact met anderen. Alblas: "De kinderen kunnen wel op zoek naar het kerstkind, net als de wijzen uit het oosten. Het kind in de kribbe brengt licht in de duisternis. Van dat verhaal worden we ook dit jaar weer warm." Meer informatie hierover volgt nog. Aanmelden kan via info@deplaats-ameland.nl

Engbert van der Meulen en Sijbrand Alblas sturen u alvast een hartelijke groet vanuit De Plaats.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *