Mooie reacties op Ameland aan Tafel

HOLLUM – “Must-have” en “aanrader,” "Mooi gemaakt" en "Voerde me terug naar vroeger." Dat zijn een paar reacties op Ameland aan Tafel, het boek van Ria Evers -Dokter dat vorige week verscheen.

Anne de Jong schrijft: "Een prachtig nieuw boek van Ria Evers-Dokter over Culinaire Amelander tradities en anekdotes met originele recepten. Een must-have voor iedereen die eens traditioneel 'op sien Amelâns' wil koken en een aanrader voor de leesmap van elke bungalow en hotelkamer op Ameland. Bedankt Ria, dat je deze bijzondere herinneringen hebt gedeeld. Zo leren we dat een 'iënhâns stikje' meer is dan een 'twiëhâns stikje'."

Mischa Db schrijft: “Het boekje ligt ook in de molen, mooi gemaakt.”

Eeke De Roode-de Vries reageert: “Is een heel leuk boekje. Voerde me terug naar vroeger en dingen die me moeder maakte en ik zelf al een beetje vergeten was. Absoluut de moeite waard.”

Ameland aan Tafel, een puur Amelands product, is voor € 17,50 te koop bij de Amelander boekhandels.

Op Waddenpost is meer te lezen over het boek, de presentatie en de extraatjes. Kijk bij Waddenposter Ameland aan Tafel.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *