Mishandeling in Nes

NES – De politie hield vrijdagavond op de M. Janszenstraat een 20-jarige man uit Rinsumageest aan op verdenking van mishandeling. Om nog onduidelijk redenen kreeg de verdachte ruzie met drie mannen. Twee van die mannen kregen van de verdachte een kopstoot, een andere een klap. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De politie zal nog meer getuigen horen om duidelijkheid over de vechtpartij te krijgen. Een 20-jarige man uit Haren deed aangifte.

In de nacht na het Rôggefeest pakte de politie in de Van der Stratenweg een 17-jarige man uit Zuidlaren in de kraag op verdenking van belediging. De knaap begon uit het niets surveillerende agenten uit te schelden, maar ging er vandoor toen de agenten hem hierop aan wilde spreken. Ondertussen bleef hij de agenten beledigen. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. Na verhoor mocht de man met een proces-verbaal aan de broek het bureau weer verlaten.

Bron: Politie Fryslân

Niet-feestelijk gedrag van knapen en jonge mannen lijkt een terugkerend fenomeen van het straattheaterfestival te worden.

>>> lees hier over de prijs voor het Rôggefeest

>>> kijk hier voor een prachtige reportage op Nannes weblog

  

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *