Ameland nieuws op uw mobiel

HOLLUM – Amelandliefhebbers met een smartphone hoeven niets meer te missen van het nieuws, de agenda en de activiteiten op het eiland. Niet alleen liet Persbureau Ameland een iPhone applicatie bouwen, maar tevens een mobiele website ontwikkelen.

De mobiele website is te vinden op

www.ameland-actueel.nl .

Deze website laadt in een opmaak die speciaal gemaakt is voor de mobiele telefoon. Wie naar dat adres surft via de computer komt op de website van Persbureau Ameland uit, want voor de computer is de mobiele opmaak weer niet handig. De mobiele website is helemaal afgestemd op gebruik op de mobiele telefoon. Voor de iPhone is speciaal de app Ameland Actueel gemaakt.

De iPhone applicatie is in de App Store van Apple te koop. De app is te vinden onder de naam Ameland Actueel en staat in de rubriek Nieuws.

Een extra op de app en mobiele website is de presentatie van hotels, restaurants, winkels en bezienswaardigheden en evenementen.

– Gijs zit op een terrasje en bekijkt op zijn iPhone welke restaurants er op Ameland zijn. Hij heeft er een gevonden en met de direct-bel-knop reserveert hij alvast een tafeltje. Genietend onder een parasolletje op het strand zoekt Sandra naar de winkelopeningstijden van haar lievelingssupermarkt. Ze kan nog even blijven zitten, want ze ziet op haar handige smartphone dat de winkel nog lang niet sluit. –

Wie zijn organisatie ook wil presenteren op de applicatie en mobiele website Ameland Actueel kan contact opnemen met Persbureau Ameland.

Algemene locaties worden gratis opgenomen in de app. Hebt u suggesties en tips? Mail ze dan naar graag Persbureau Ameland.

De app wordt dagelijks bijgewerkt met nieuw nieuws, nieuwe agenda activiteiten, nieuwe rubriekadvertenties en nieuwe presentaties van locaties.

Het volgende staat op de app bij de presentatie van Persbureau Ameland:

10% korting op de presentaties op de iPhone applicatie Ameland Actueel en de mobile website amelandactueel.nl bij aanmelding voor 15 augustus 2010.

Aanmelden kan via info@persbureau-ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *