Minister Ollongren niet naar Ameland

LEEUWARDEN – Woensdag 30 september was een bezoek van minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken aan Ameland gepland, maar de aangescherpte coronamaatregelen zijn de spelbedervers. Gezien de richtlijn van het Kabinet om onnodig reizen zoveel mogelijk te beperken, past het bezoek van de minister niet meer.

Het werkbezoek had een interessant programma met diverse bezoeken aan instellingen op het eiland. Ollongren zou niet alleen voor Ameland komen, maar zich laten informeren door alle burgemeesters van het samenwerkingsverband De Waddeneilanden. Hoofdthema was de leefbaarheid en de voorzieningen op de eilanden.

Het uitstel is geen afstel. Gemeente Ameland rekent erop dat er een nieuwe datum wordt gekozen, zodra de situatie dat toelaat.

Ollongren en de (loco)burgemeesters van de Waddeneilanden hadden de hele dag uitgetrokken voor het werkbezoek.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *