Mijn Ameland Foto – 62 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 62 –

Mijn Ameland Foto nummer 62 is van Sjoerd Antoons. Hij schoot de foto van de fazant op 22 december. "Deze is niet zo gek op de kerstdagen maar ik wou je hem toch sturen en bij deze wensen we jullie een prettige kerstdagen en een goed 2020 toe. Vr.gr. Sjoerd Antoon." Bedankt Sjoerd Antoon, ook voor u en voor alle fotografen van deze rubriek fijne kerstdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

In 2020 beginnen we met een nieuwe serie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *