Mijn Ameland Foto – 41 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 41 –

Mijn Ameland Foto nummer 41 is van Han de Kruyf, die vaker een foto voor deze rubriek opstuurde. Hij mailt ze ook regelmatig naar de Telegraaf en niet zelden krijgt de foto dan een plekje in de rubriek Mijn Nieuwsfoto. Zo ook deze, van de hond van De Kruyfs dochter en schoonzoon. De hond is aan het genieten in de ochtendzon. "Helaas werd de naam Ameland er niet bij vermeld," schrijft Han de Kruyf met wat spijt. In de rubriek Mijn Ameland Foto staat het wel duidelijk: de foto met Quibus is op Ameland gemaakt. Op Dierendag.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *