Mijn Ameland Foto – 27 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 27 –

Deze foto is gemaakt door Klaas Koning. "Wij komen al jaren elk jaar veelvuldig op Ameland, de laatste jaren in de voorjaarsvakantie, meivakantie, met het Rôggefeest, herfstvakantie en drie weken met Kerst en Oud en Nieuw. Helaas hebben wij dit seizoen ivm pijn in de portemonnee  een aantal weken moeten annuleren. En zitten nu op ons balkon met de vlag van Ameland te denken aan al die mooie jaren (40) dat we op Ameland zijn geweest. Komende Kerst zijn we er weer en bouwen we net als ieder jaar weer een Mini Kerst-/ Winterdorpje in ons vakantie verblijf."

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *