Mijn Ameland Foto – 26 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 26 –

Nummer 26 in deze rubriek is een foto van Linda de Jong op 4320m hoog op de Rainbow Mountains in Peru. Linda is drie weken op trektocht door dit fascinerende land. De Ameland muts hoort bij de standaard uitrusting en gaat altijd mee op reis. In haar hand heeft ze een flesje met zand van het strand van Buren, haar “thuisgevoel” altijd binnen handbereik. De muts is inmiddels al in Amerika, Canada en IJsland geweest en er volgen vast nog meer bijzondere plekken op deze wereld. De reisgenen en het ontdekken van de wereld heeft ze geërfd van haar opa Cor Gransbergen.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *