Mijn Ameland Foto 2020 – 61 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Mijn Ameland Foto 2020 – 61 –

Deze Ameland Foto is gemaakt door Gerard de Ruiter. Hij schrijft: "In de herfstvakantie van 2019 met mijn broers aan het garnalen vissen op het strand voorbij Buren, ter hoogte van het begin van het Oerd. Dit is een familietraditie. We wonen in Drenthe, maar als we in de herfst op Ameland zijn gaan we garnalen vissen, met elkaar pellen en genieten van deze heerlijke lekkernij.

Maar geniet misschien nog wel meer van deze prachtige momenten op Ameland, zoals dit plaatje weer geeft."

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *