Mijn Ameland Foto 2020 – 25 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto 2020 – 25 –

Deze Ameland Foto is gemaakt door Jaap Baarsma. "Hierbij een foto van een Sepia (zeekat), een tienarmige inktvis. Ik vond deze op het strand bij Buren (paal 17) aan de vloedlijn. Ik vond het zo bijzonder dat ik contact gezocht heb met Johan Krol. Hij en ook Dirk Visser hebben een dergelijk mooi exemplaar nog nooit gezien. Het is blijkbaar een mannetje, dat er in de paringstijd zo mooi uitzien."

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *