Mijn Ameland Foto 2020 – 10 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto 2020 – 10 –

De tiende Ameland Foto van 2020 is van Quin Voogt. De jonge fotograaf ontpopt zich tot natuurfotograaf met een groot geduld. In de herfstvakantie van 2019 kreeg hij na lang wachten een goudhaantje voor de lens. Quin heeft een nieuwe camera waarmee hij inmiddels al weer heel wat mooie vogels heeft vastgelegd, vertelt zijn moeder. "Sinds zaterdag zijn we weer op het eiland en is Quin op zoek naar de roodhalsgans, want deze werd waargenomen in de polder tussen Nes en Buren. Super zeldzaam, maar heel lastig te spotten omdat het beestje zich ophoudt tussen de grote groepen rotganzen en brandganzen. Het weer werkte de afgelopen dagen niet erg mee, maar vandaag is het Quin gelukt deze zeldzame vogel op de foto te zetten." PA plaatst hem graag in deze rubriek.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *