RSS
Zoeken

Mijn Ameland Foto - 27 -

Geplaatst op: 23 augustus 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Mijn Ameland Foto 27 - Foto Klaas Koning

HOLLUM - Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto - 27 -
Deze foto is gemaakt door Klaas Koning. "Wij komen al jaren elk jaar veelvuldig op Ameland, de laatste jaren in de voorjaarsvakantie, meivakantie, met het Rôggefeest, herfstvakantie en drie weken met Kerst en Oud en Nieuw. Helaas hebben wij dit seizoen ivm pijn in de portemonnee  een aantal weken moeten annuleren. En zitten nu op ons balkon met de vlag van Ameland te denken aan al die mooie jaren (40) dat we op Ameland zijn geweest. Komende Kerst zijn we er weer en bouwen we net als ieder jaar weer een Mini Kerst-/ Winterdorpje in ons vakantie verblijf."

Mijn Ameland foto opsturen
Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

Mijn Ameland foto 1 - Foto Han de KruyfDe foto in de krantMijn Ameland foto 2 - Foto Han de KruyfDe foto in de krantMijn Ameland - 2 - Foto Han de KruyfIn de Telegraaf van 6-4-2017Mijn Ameland - 4 - Foto Han de KruyfAmeland in de Telegraaf Mijn Ameland Foto - 5 - Foto Han de KruyfFoto Han de KruyfGena'tekruier - Foto Jeanet de JongStrandlopertje - Foto Han de KruyfStrandlopertje in de krant - Foto Han de KruyfZonsondergang - Foto Jan BlaakVlonder op het Oerd- Foto Han de KruyfDe foto in de TelegraafFoto Han de KruyfDe foto in de krantSurfers - Foto Jan BlaakNoorderland Foto Han de KruyfMijn Ameland Foto 14 - Foto Jeanet de JongMijn Ameland Foto 15 - Foto Martha AppelmanMijn Ameland Foto 16 - Foto Ronald AltenaMijn Ameland Foto 17 - Foto Gero SchuetmannMijn Ameland Foto 18 - Foto Bram van der LaanMijn Ameland Foto 19 - Foto Suzanne WillmingMijn Ameland Foto 20 - Foto Sandra MeulmanMijn Ameland Foto 21  Hilda MulderMijn Ameland Foto 22 - Foto Hilda MulderMijn Ameland Foto 23 - Foto Jan BlaakMijn Ameland Foto 24 - Foto Klaas LelieMijn Ameland Foto 25 - Foto Gerda de Jong-EdesLinda de Jong bij de rainbow mountains in Peru - Foto Linda de Jong

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?