Midzomerfeest met Foodfestival

BUREN – Op zaterdag 27 juli viert Buren het Midzomerfeest. Extra groot dit jaar is het Foodplein, dat is uitgegroeid tot een heus Foodfestival. Het is het eerste Foodfestival op Ameland. Het Midzomerfeest begint om 13:00 uur op het sportveld aan de Noordwal in Buren. Meteen is er muziek en om 13:00 uur begint ook het Foodfestival met Oosterse dishes, huisgemaakte specialiteiten, fish & chips, Amelander kroketten, kebab, streetfood van de grill, sushi en seafood. Er zijn diverse stands met elk hun eigen specialiteit. Tevens is er een palingrokerij, zijn er gezonde smoothy's te koop en worden er flensjes gebakken, zijn er frieten en is er snoep. 

Om extra te genieten worden de heerlijkste coctails gemixt en gaan er speciaalbieren en andere verfrissende drankjes over de bar. Het is een zomers openluchtrestaurant. De entree van het Foodfestival is gratis. De gerechtjes kosten gemiddeld € 3,50.

Het Foodplein is mogelijk gemaakt door restaurant 't Nije Huuske, Neighbours Grill & Bites, restaurant StrAnders, Spar Anjoy, VV Geel Wit, Vishandel Metz en Wad'n Keuken.

Klik hieronder op de foto's om meer over tijden, attracties en bands te lezen.

 lees hier over Buren

lees hier ook over het Midzomerfeest

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *