Meer dan 600

HOLLUM – Meer dan 600 posts staan er inmiddels op het Ameland Boeken blog, over meer dan 500 uitgaven die Ameland betreffen. En nog is de verzameling niet compleet. Vrijwel wekelijks komt er iets voorbij dat moet worden toegevoegd aan het blog en er staan nog een paar uitnodigingen uit van Amelanders die een grote verzameling boeken in de kast hebben, waar het Ameland Boeken blog juweeltjes zou kunnen vinden die nog niet op het blog staan. Nieuw is dat ook liedteksten die over Ameland gaan een plekje hebben gevonden op het blog. 

→ bekijk hier het blog

Ameland aan Tafel

Ondertussen staan er zeker twee nieuwe uitgaven op stapel. De ene is een herdruk van het zeer gewilde boek 'Ameland aan Tafel' van Ria Evers-Dokter. Ameland Pers uitgeverij en de schrijfster hebben voorbereidingen getroffen voor de heruitgave. Viste u bij de eerste uitgave achter het net, omdat de oplage in rap tempo was uitverkocht, dan kunt u dit voorjaar uw slag slaan. 

lees hier hoe u het boek kunt reserveren

lees hier hoe je als bedrijf kunt bijdragen aan de uitgave en jezelf in de kijker kunt spelen

Storm wil naar zee

De tweede uitgave die dit voorjaar uitkomt is een prentenboekje over een paard dat dolgraag naar zee wil en reddingbootpaard wil worden. Het wordt een voorlees- en kijkboekje, met verschillende leuke extra's erin, zoals een haakpartroon van een paardje. 

→ lees hier hoe u het boekje kunt bestellen

Hebt u nog een boek in de kast staan die over Ameland gaat of waar een hoofdstuk aan Ameland is gewijd? Of heeft u een liedtekst over Ameland? Neem dan graag contact op.

vandaag toegevoegd: een brochure over Amelander schilderkunst

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *