Markt aanboren

HOLLUM – Op veel verschillende plekken kun je een markt proberen aan te boren om de verhuur van je accommodatie te optimaliseren. Soms kost dat geld en soms kost het geen euro, alleen maar wat tijd om een en ander in te voeren. PaginaMarkt biedt kansen.

Geen geld

Wie naar een gratis mogelijkheid zoekt om een advertentie voor zijn huisje te plaatsen, kan het eens proberen op PaginaMarkt Wadden. Deze PaginaMarkt is verbonden aan de Startpagina Waddeneilanden en is gratis toegankelijk. Plaatsen van een advertentie is ook nog eens super gemakkelijk. 

Waddeneilanden.Startpagina

De Waddeneilanden.Startpagina is een van de partners van Persbureau Ameland. Startpagina is het gerenommeerde netwerk van webpagina's over diverse onderwerpen. Die van Waddeneilanden staat bomvol links naar belanghebbende websites op een van de Nederlandse, Duitse of Deense Waddeneilanden. Bedrijven kunnen zich op deze Startpagina laten plaatsen voor een kleine vergoeding. Een tekstlink naar uw bedrijf staat er al voor 24 euro per jaar op. Aanmelden kan via Waddeneilanden.Startpagina zelf.

Balkje

De website Waddeneilanden.Startpagina is ook heel gemakelijk te vinden via het balkje dat rechts op deze pagina staat. Het is het balkje waar Waddeneilanden in staat en een oranje cirkel met een zwarte S van Startpagina er in. PaginaMarkt Wadden staat bovenin de Waddeneilanden.Startpagina, op de tweede kolom van rechts.

PaginaMarkt

PaginaMarkt is weer een partner van Startpagina en de Waddeneilanden.Startpagina is een geweldige plek voor een PaginaMarkt waar verhuurders ondernemers op de Wadden hun accommodaties en restaurants en wat al niet op kunnen plaatsen. Probeer het maar eens. Plaatsen is een fluitje van een cent en hij is meteen te delen op social media.

Schapen

En hebt u schapen of ander kleinvee te koop, plaats het dan op de PaginaMarkt Kleinvee. Die is te vinden via Schapen.Startpagina.


 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *