Mantelzorgers krijgen roos op Valentijnsdag

LEEUWARDEN – Gedeputeerde Jannewietske de Vries (PvdA) bezorgde zaterdagmiddag 14 februari persoonlijk boeketten bloemen bij mantelzorgers in Fryslân. Dit om de hardwerkende en zorgende mensen een hart onder de riem te steken en om met hen te praten over wat ze nodig hebben.

De Vries kwam ook naar Ameland en bracht ondermeer een bezoek aan Ria Evers-Dokter die met haar man Anthony Evers in een aanleunwoning bij De Stelp woont. Ria Evers was zeer verrast door het het bezoek en de bloemen. Zij is mantelzorger voor haar man. Evers-Dokter is daarnaast in haar Kaarsenatelier Kandelita actief met het maken van kaarsen. Op de middag dat de gedeputeerde aan haar deur staat met het Valentijnsboeket, is zij in haar atelier bezig met Valentijnskaarsen en kaarsen voor mosterdmolen De Verwachting.

Dezelfde middag kregen alle bewoners van De Stelp en het personeel van het verzorgingstehuis een roos als blijk van steun.

Het bezoek van Jannewietske de Vries werd door de Werkgroep Ouderenzorg aangegrepen om de gedeputeerde bij te praten over de ouderenzorg op Ameland.

Op de groepsfoto staan leden van de Werkgroep Ouderenzorg, PvdA afdeling Ameland leden en gedeputeerde Jannewietske de Vries.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *