MadNes organiseert Pre-Party in Amsterdam

NES – MadNes houdt op 13 maart in de Melkweg in Amsterdam een Pre-Party. Het is speciaal voor al de liefhebbers die niet tot de zomer van 2015 kunnen wachten, speciaal voor die mensen die meer MadNes willen.

Het festival was genomineerd voor de Friese PopAward, maar greep net naast de prijs.

Winnaar van de Friese Popprijs is Serious Record geworden, het 363-uur durende concert voor 3FM Serious Request. De jury roemde Serious Record om de verbindingen die het wist te leggen tussen partners als D'Drive, Poppodium Romein en Podium Asteriks en de vele vrijwilligers en bands die zich belangeloos hebben ingezet.

Aan de Friese Popprijs is een geldbedrag van 1500 euro verbonden. Serious Record gaat er een feest van organiseren voor alle vrijwilligers die er aan hebben meegewerkt.

MadNes mag dan deze prijs niet hebben gewonnen, dat weerhoudt de organisatie er niet van vol enthousiasme verder te gaan met de organisatie van het festival in 2015. Delen van het programma staan al op de website en lees hier over de MadNes Pre-Party in de Melkweg in Amsterdam. Op vrijdag de dertiende. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *