RSS
Zoeken

Madnes 2019 clinics inschrijven

Geplaatst op: 31 mei 2019 - Categorie: Sport & Evenement

MadNes - Foto Persbureau Ameland

NES - MadNes, het surf-, skate- en muziekfestival op het strand bij Nes, heeft de Line-up rond. Een weekend lang is er heerlijke muziek, zoals het Chileense feest van Tomo Como Rey, Turkse folk en disco pop van Altin Gün, folkpunk van Ferocious Dog of de tangopunk van España Circo Este. Het is maar een greep. Er is veel meer muziek.

Op maandagavond 3 juni om 20:00 uur beginnen de inschrijven voor de clinics. Dit jaar heeft MadNes een gloednieuw systeem zodat de inschrijvingen nog soepeler verlopen. Wie zich in wil schrijven voor een clinic moet even een account aanmaken. Een account aanmaken kan hier. Pak wel even je ticket erbij, want je hebt je ticketnummer nodig voor het aanmaken van je account. Op de MadNes website zijn alle clinics bij Surf & Skate en Cultuur te zien.

Volle clinics? Geen paniek
De clinics zitten vaak snel vol maar je hoeft niet in paniek te raken als je favoriete clinic vol zit. Op het festival kun je altijd langs de clinic lopen om te vragen of je nog mee kunt doen. Dit is vaak het geval, gezien er altijd mensen niet op komen dagen.

Verder zijn er ook een heleboel clinics waarvoor inschrijven niet nodig is en je gewoon langs kan lopen: BMX workshops, Pumptrackbaan, Tricking, eFoil, Jumbo SUP, Zipline, Hindernisbaan, Indoboarden, Apenkooigym, Beachvolleybal, Lucky People Center, Wishes In Motion, Hoelala, Seablue en Dichter Bij.

MadNes 2019 is op 5, 6 en 7 juli.
lees hier meer over MadNes

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?