RSS
Zoeken

Zestiende Adventurerun

Geplaatst op: 27 mei 2019 - Categorie: Sport & Evenement

War Child - het goede doel van Ameland Adventurerun

NES - De inschrijving voor de 16e editie van de Adventurerun op Ameland, op 14 december 2019, is al een maandje open. Wie zich voor 1 juli aanmeldt voor de 5, 10 of 21 km en de 1 en 2 km Kidsrun kan gebruikmaken van het aantrekkelijke Early Bird-tarief. 

Ameland Adventurerun is het avontuurlijke loopevenement tussen Wad en Noordzee tijdens de advent-periode. De route gaat door de adembenemende natuur van dit unieke Waddeneiland en deelnemers trotseren de winterse elementen. Soms ligt er sneeuw, soms is de bodem hard van de vorst, soms is er regen en soms schijnt de zon. De route is fantastisch, het weer is elke editie een verrassing.
Ameland Adventurerun ondersteunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is dat War Child. On-Running is de nieuwe naamsponsor van het loopevenement.

Ren voor kinderen in oorlog
War Child werkt met sport aan de veerkracht van kinderen die dagelijks worstelen met de gevolgen van oorlog en geweld. Sporteiland gelooft in deze kracht en steunt daarom War Child. Ameland Adventurerun daagt jou uit om gesponsord mee te doen. Ook kun je een eenmalige donatie doen.

⇒ klik hier voor inschrijven en een donatie aan
War Child

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?