Zestiende Adventurerun

NES – De inschrijving voor de 16e editie van de Adventurerun op Ameland, op 14 december 2019, is al een maandje open. Wie zich voor 1 juli aanmeldt voor de 5, 10 of 21 km en de 1 en 2 km Kidsrun kan gebruikmaken van het aantrekkelijke Early Bird-tarief. 

Ameland Adventurerun is het avontuurlijke loopevenement tussen Wad en Noordzee tijdens de advent-periode. De route gaat door de adembenemende natuur van dit unieke Waddeneiland en deelnemers trotseren de winterse elementen. Soms ligt er sneeuw, soms is de bodem hard van de vorst, soms is er regen en soms schijnt de zon. De route is fantastisch, het weer is elke editie een verrassing.

Ameland Adventurerun ondersteunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is dat War Child. On-Running is de nieuwe naamsponsor van het loopevenement.

Ren voor kinderen in oorlog

War Child werkt met sport aan de veerkracht van kinderen die dagelijks worstelen met de gevolgen van oorlog en geweld. Sporteiland gelooft in deze kracht en steunt daarom War Child. Ameland Adventurerun daagt jou uit om gesponsord mee te doen. Ook kun je een eenmalige donatie doen.

⇒ klik hier voor inschrijven en een donatie aan

War Child

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *