MadNes 2009 in de startblokken

NES – Met een frisse huisstijl en een nieuwe flitsende website timmert MadNes aan de weg.
Het eerste festival vorig jaar mag een succes genoemd worden. “Na het grote succes van MadNes 2008 zijn we erg blij dat MadNes een jaarlijks terugkerend festival gaat worden. Dankzij MadNes 2008 zijn we er achter gekomen dat er op het eiland, en ook in de rest van Nederland, vraag is naar een dergelijk festival. En wij gaan heel graag in die behoefte voorzien,” vertelt Peter Mooij, een van de organisatoren.

Het concept van MadNes, dat op 26, 27 en 28 juni speelt, blijft hetzelfde, meldt hij. “Surfen, skaten en muziek op het mooiste strand van Nederland: Strand Nes. Ons motto voor dit jaar is meer MadNes, dus meer zon, meer wind, meer golven, meer bands, meer podia, meer tenten, meer bezoekers, meer bier en meer testmateriaal.”
MadNes is onlosmakelijk verbonden met het eiland, alleen al door de naam. Door de nauwe samenwerking met strandpaviljoen De Buren van Nes en andere partijen op het eiland, de KNRM, Pinheadz en High Voltage wordt MadNes ook echt een festival voor eilanders.

Overdag zijn er golfsurflessen, half-pipe clinics. Er is skimboard-, golfsurf- en windsurf testmateriaal en er zijn creatieve uitingsmogelijkheden te over. MadNes organiseert tevens een fijne strandschoonmaak met mooie prijzen. ’s Middags en ’s avonds treden bands op. Maar liefst 19 groepen, waaronder een band uit Denemarken en een van de Farøer Eilanden,  en DJ’s zetten een strak muzikaal programma neer.

Veel meer info over het festival staat op de website van Madnes, te vinden op de pagina
Links
onder de M van MadNes
.

Eilanders kopen een passe partout voor 10 euro bij Campingwinkel ‘De Kiekduun’
’s Avonds is toegang voor eilanders gratis.
Vaste Wallers kunnen even op de website kijken en daar hun kaartje bestellen.

>>>bekijk ook de aankondiging van MadNes in Vraag & Aanbod Ameland, een voorbeeld van facilitaire sponsoring van Persbureau Ameland aan een evenement op Ameland. Geldt voor alle evenementen.

>>>lees hier een eerdere aankondiging van MadNes met foto’s en een filmpje van de eerste editie

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *