Inschrijving Ameland Adventurerun 2009

HARDENBERG – Zondag 7 juni start de online voorinschrijving voor de 6e Ameland Adventurerun. Zaterdag De Adventurerun 2009 vindt plaats op zaterdag 12 december. Het maximale aantal deelnemers voor deze avontuurlijke combinatie van cross-, weg- en strandloop is 2.500.

Afstanden

De halve marathon op Ameland, die jaarlijks voor de Kerstperiode georganiseerd wordt, is al enkele jaren een grote loopwedstrijd in Noord Nederland. De Noordelijke toppers Remon van Lunzen (1:11:56) en Mariska Kramer (1:19:33) hebben in 2007 de scherpste tijden neergezet. Naast de afstand van 21,1 km kunnen recreanten ook kiezen voor de 10 km. Nieuw dit jaar is de 5 km familieloop. Alle afstanden starten en finishen in de dorpskern van Nes.

Ameland Avontuurlijk, Gastvrij, Sportief en Gezond

Het Avontuurlijkste Running Event van Nederland begint op de veerboot vanaf Holwerd naar Ameland. De atleten trotseren de winterse elementen en ervaren de ongerepte natuur van dit unieke Waddeneiland. Het parcours is uitdagend en voert door bos- en duingebied, over het prachtige strand, langs kwelder en terug via Buren wacht u een warm welkom in het centrum van Nes.

Bron: Hardloopnieuws.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *