MadNes 2009

NES – MadNes 2009 heeft zon, een lekkere temperatuur, wind, golven en veel bezoekers. Wat kun je je nog meer wensen op een surf- en muziekfestival op het strand.

MadNes vierde dit weekend zijn tweede editie en de organisatoren willen er een jaarlijks evenement van maken. Het festival is een van de vele op de evenementenkalender, maar dit festival heeft een unieke combinatie van sport en cultuur, van surfen, skaten en dansen, van zee, strand en muziek. Maar liefst 21 bands treden op in de grote tent op het badstrand van Nes. Behalve naar muziek luisteren, kun je er leren windsurfen en golfsurfen, creatief bezig zijn, skaten en skimboarden.

De organisatoren Peter Mooij, Geert Jan Kap, Floris Oud, Ritsert Mans en Steven Leeuwerink hebben de Amelander evenementenkalender aangevuld met een grandioos evenement. Op naar de derde editie.

>>>lees hier meer over MadNes in NRCNext

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright. 
 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *